Οδηγός Καλλιτέχνη

Είσαι καλλιτέχνης και θέλεις να μάθεις τον τρόπο με τον οποίο θα αποκτήσεις μεγαλύτερο κοινό; Ο οδηγός καλλιτέχνη σχεδιάστηκε για μουσικούς, τραγουδιστές, παραγωγούς και όχι μόνο, για σένα και κάθε καλλιτέχνη εκεί έξω που θέλει να προωθήσει τις δημιουργίες του! Όλες οι πληροφορίες που μου πήρε χρόνια να μάθω και να συλλέξω, μαζεμένες σε ένα 20σέλιδο εγχειρίδιο για να διαβάζεις και να εμπνέεσαι πάνω στην καριέρα σου. Πίστεψέ με αν ακολουθήσεις τα βήματα του οδηγού θα καταφέρεις να απογειώσεις τόσο την καριέρα σου όσο και το κοινό σου. Διαθέσιμο σε μορφή PDF.

Στείλε μου την κριτική σου στο charikleiamari@gmail.com

Ρίξε μία ματιά μέσα στον
Οδηγό Καλλιτέχνη!

Σου αρέσει να τραγουδάς; Ήθελες από παιδί να γίνεις ηθοποιός; Μήπως θέλεις να είσαι η επόμενη φωνή της Disney; Ανακάλυψε τον κόσμο της τέχνης μέσα από τα δωρεάν Ανοιχτά Μαθήματα Καριέρας που ξεκινούν τον Σεπτέμβριο. Ότι χρειάζεται να γνωρίζεις για να ξεκινήσεις το ταξίδι σου ως καλλιτέχνης. Θεωρία, ασκήσεις και διαδραστικά live μαθήματα online σε περιμένουν σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι!

Τώρα έχεις την ευκαιρία να συμμετέχεις στα Ανοιχτά Μαθήματα Καριέρας της Χαρίκλειας, στα οποία μπορείς σταδιακά να γνωρίσεις περισσότερα για την τέχνη της φωνής, του θεάτρου και του κινηματογράφου, να μάθεις ασκήσεις και να ξεκινήσεις την δική σου διαδρομή στον χώρο της έκφρασης και των τεχνών.

ONLINE ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

Μπορείς να λάβεις φωνητική καθοδήγηση μέσω της υπηρεσίας Fiverr ή να αγοράσεις τον οδηγό καλλιτεχνών στο παρακάτω link. Σε ενδιαφέρει να ξεκινήσεις μαθήματα; Τα μαθήματα έχουν σταματήσει προσωρινά. Για οποιαδήποτε αλλαγή θα ενημερωθείς σύντομα στα social media ή μέσω της ιστοσελίδας.

Η Χαρίκλεια ολοκλήρωσε τις σπουδές τις πάνω στην Μουσική & Τραγούδι στο ΙΙΕΚ Δέλτα και την πρακτική της στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος το 2017 και έκτοτε έχει εργαστεί ως δασκάλα φωνητικής και θεατρικού παιχνιδιού, σε ωδεία, κατασκηνώσεις, συλλόγους και σωματεία. Έχει διδάξει φωνητική και ορθοφωνία, θεατρικό παιχνίδι, musical, θεατρικές κατασκευές props και κουστουμιών, ραπτική, ταινία μικρού μήκους και έχει σκηνοθετήσει παιδικές θεατρικές ομάδες. Οι γνώσεις της εμπλουτίζονται συνεχώς όχι μόνο μέσω τις εμπειρίας αλλά και μέσω σεμιναρίων και νέων σπουδών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.