Νέα κυκλοφορία με τους Vibesessiongr "EMOTIONS"

Το νέο κομμάτι της Χαρίκλειας με τίτλο EMOTIONS δημοσιεύτηκε σε συνεργασία με τους Vibesessiongr, σε παραγωγή του Who is Pap και κιθάρα του Choco Choceo.

For so long - Charikleia Mari Amersa

Η Χαρίκλεια Μαρή επιστρέφει με μία μοναδική νέα κυκλοφορία θίγοντας αυτή την φορά, το ψυχολογικό πόλεμο που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, την μάχη με τον εαυτό μας και τα social media. “Ζήσαμε και ζούμε μία δύσκολη χρονιά και όσα συμβαίνουν, χρειάζεται να τα επικοινωνούμε και να τα βγάζουμε από μέσα μας. Τόσο καιρό πίστευα πως όσο τα κρατάω μέσα μου φαίνομαι και δυνατή και έτσι θα τα καταφέρω. Λένε ότι, όταν μοιράζεσαι τη χαρά, αυτή διπλασιάζεται. Και, όταν μοιράζεσαι τον πόνο, αυτός μετριάζεται.” Το νέο της single με τίτλο For so long, μιλάει για την ψυχική υγεία, για το γεγονός ότι οι άνθρωποι κλείνονται μέσα στον δικό τους κόσμο και δημιουργούν ο καθένας μία δική του πραγματικότητα.

Η Χαρίκλεια συνθέτει μουσική άλλα και στίχους για τα περισσότερα τραγούδια που δημοσιεύει. Παρακάτω μπορείς να βρεις τις δημιουργίες της. Ακολούθησε το κανάλι της και απόλαυσε τις επόμενες μουσικές της αναρτήσεις.

Contest

2020

Sacrifice

2019

Dreams

2019

Tears of Shame

2019

Heathens

2017

BONES

2018

Kappa Effect

2015

Definition of Love

2017

Seven Seas

2017

Ψάχνεις δωρεάν πρωτότυπη μουσική για τα βίντεο ή την ταινία σου; Θέλεις να χρησιμοποιήσεις φρέσκια μουσική με ξένο στίχο; Τότε είσαι στο σωστό μέρος!
Διαθέσιμα όλα τα κομμάτια της Χαρίκλειας Μαρή εντελώς δωρεάν για οποιαδήποτε χρήση. Μπορείς να τα βρεις και να κάνεις λήψη τους με ένα κλικ στο παρακάτω κουμπί.

Έχεις απορίες ή θέλεις ένα κομμάτι ειδικά γραμμένο για σένα και το project σου;