Νέα κυκλοφορία με τους Vibesessiongr "NO LO SÊ"

Το νέο κομμάτι της Χαρίκλειας με τίτλο NO LO SÊ δημοσιεύτηκε σε συνεργασία με τους Vibesessiongr, σε παραγωγή του Who is Pap και video clip γυρισμένο στην Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Το 2022 μαζί με τον Who is Pap και τον Choco Choceo, η Χαρίκλεια ιδρύει την μουσική κοινότητα Vibesessiongr. Μια παρέα φίλων από την Θεσσαλονίκη με κοινό όραμα και αισθητική. 

Έχεις απορίες ή θέλεις ένα κομμάτι ειδικά γραμμένο για σένα και το project σου; 

Η Χαρίκλεια έχει συνθέσει μουσική άλλα και στίχους για περισσότερα από 200 αυθεντικά τραγούδια που δημοσιεύει η ίδια ή προσφέρει σε άλλους καλλιτέχνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Παρακάτω μπορείς να βρεις τις δημιουργίες της. Ακολούθησε το κανάλι της και απόλαυσε τις επόμενες μουσικές της αναρτήσεις.

No Lo Sé

2023

Emotions

2022

The Hunt

2021

Contest

2020

Sacrifice

2019

Dreams

2019

Tears of Shame

2019

BONES

2018

Heathens

2017

Definition of Love

2017 

Seven Seas

2017

Kappa Effect

2015

For so long - Charikleia Mari Amersa

Η Χαρίκλεια Μαρή επιστρέφει με μία μοναδική νέα κυκλοφορία θίγοντας αυτή την φορά, το ψυχολογικό πόλεμο που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, την μάχη με τον εαυτό μας και τα social media.  “Ζήσαμε και ζούμε μία δύσκολη χρονιά και όσα συμβαίνουν, χρειάζεται να τα επικοινωνούμε και να τα βγάζουμε από μέσα μας. Τόσο καιρό πίστευα πως όσο τα κρατάω μέσα μου φαίνομαι και δυνατή και έτσι θα τα καταφέρω. Λένε ότι, όταν μοιράζεσαι τη χαρά, αυτή διπλασιάζεται. Και, όταν μοιράζεσαι τον πόνο, αυτός μετριάζεται.” Το νέο της single με τίτλο For so long, μιλάει για την ψυχική υγεία, για το γεγονός ότι οι άνθρωποι κλείνονται μέσα στον δικό τους κόσμο και δημιουργούν ο καθένας μία δική του πραγματικότητα.