Με μεγάλη αγάπη για την φωνή, υποκριτική και...

όλων των ειδών τις τέχνες που εμπεριέχουν φωνητικά, η Χαρίκλεια δίνει ζωή με την φωνή της, όχι μόνο σε τραγούδια αλλά και σε χαρακτήρες καρτούν, ηλεκτρονικά βιβλία, video games, εκπομπές, podcasts, διαφημιστικά σποτ για το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, αφηγήσεις ταινιών και θεατρικών έργων, τηλεφωνικά κέντρα και πολλά ακόμη. Παρακάτω μπορείς να δεις δείγματα της δουλειάς της. Η φωνή που απολάμβανες την σεζόν 2021-2022 στο Shook Radio 104.4 .

Δείγματα δουλειάς με ποικιλία στο ύφος και την φωνή τόσο στην εκφώνηση όσο και στο τραγούδι

Φόνος εκ προ Ομελέτας

Διάκριση: 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Λονδίνου 2021 - Τιμητική Διάκριση στην κατηγορία μας
Μελοποίηση τραγουδιών: Χαρίκλεια Μαρή
Παραγωγή: Vast Creative Productions

"THE ALL" - Festival Do Minuto 

Συμμετοχή στο Festival Do Minuto της Βραζιλίας.
Αφήγηση: Χαρίκλεια Μαρή
Δημιουργός: Marcos Vinícius Petená

Δείγματα φωνής στα Ελληνικά και Αγγλικά

Παραγγελίες & αγορές στο Fiverr

Βρες περισσότερα δείγματα και για παραγγελίες, μπες στο Fiverr με το παρακάτω link.

Προφίλ ηθοποιού

SHOWREEL

Παρακολούθησε το showreel της Χαρίκλειας στο YouTube. Για πληροφορίες και συνεργασίες μπορείς να συμπληρώσεις την φόρμα επικοινωνίας που θα βρεις στο παρακάτω κουμπί.

INTRODUCTION

Παρακολούθησε το showreel της Χαρίκλειας στο YouTube. Για πληροφορίες και συνεργασίες μπορείς να συμπληρώσεις την φόρμα επικοινωνίας που θα βρεις στο παρακάτω κουμπί.

SMART-CAST PROFILE

Πάτησε στις εικόνες για να μεταφερθείς στα επαγγελματικά προφίλ της Χαρίκλειας στο Casting Agency, Smart Cast και στο IMDB.

Διατίθεται δωρεάν το audiobook για την Ανοιχτή βιβλιοθήκη, «Το κοράκι» – Ποίημα του Έντγκαρ Άλλαν Πόε, με αφήγηση της Χαρίκλειας Μαρή. Όλες οι ηχογραφήσεις της για την ανοιχτή βιβλιοθήκη γίνονται εθελοντικά με σκοπό την προώθηση των audiobooks.